Monday, September 15, 2008

Tag From Nadira - Answered

Huhuhuhu nanaku, u hve been tagged by nadira..ahakssssssss ni jawapan aku yek cik nadira comey.. ;)

The rules:
* Link to your tagger and post these rules on your blog. * Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird. * Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs. * Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog *



(1) Nanaku nih paling takut tgk citer antu.. Ayah aku bengang sgt kalo kt umh tu... tgk seram sket jek da menjerit cm kena sampuk..hahahahahaha da tkut kn nk wt cm ne... ;) Bile tgk citer antu, mlm nnti mule la aku x leh tido...gelisah jek..takut antu dtg tmn aku tido lak... ahhahahahahha, wlupun tkut aku still nk tgk gak citer antu nie...isk isk isk degil betui ar... tgk wayang lagi la.. x leh handle bab2 seram nie..menjerit cm nak aper.. so saper2 yg tgk wyg kt city square jb..kot2 dgr sore owg menjerit possibilitynya nanaku...hehehehhehehe... :)

(2) Perkara yg paling aku x suke laundry baju...lipat baju. Kalo kt umh tu mmg x basuh la bju even baju aku sendiri...slalu jek kena bebel ngn mak aku... isk aku paling malas btul ar nk basuh baju nie.. dulu masa study pun aku lebih rela htr kek dobi jek dr basuh sendiri... sampaila skang. Kalo time mak aku rajin., dia kutip la baju2 kotor aku kt bilik tuh... tp bile dia da naik antu aku pun htr jek kt laundry... ;) cm ne nk kawin ni ? hahahaah bju sendiri pun mls nk basuh... shutttt =)

(3) Peminat setia nescafe. Satu ari kalo x dpt minum nescafe nie cm ader sometink je yg x kena.. Aroma dia, rasa dia...perghhhhhh mmg masyukkkk... Ader owg kata minum nescafe ni mata thn xmo tido... tp bukn mata aku la yek.. kalo da ngntuk tu minum la nes satu jug pun aku ttp lena gak.. hahahahahahha =)


(4) cik nanaku nih pernh bercita-cita nk jd cikgu... wah2 mulia banget cita2 aku nie..hahahhaha tp at last x kesampaian la plak.. Jan 2007 aku di tawarkan menjadi salah seorang dari guru sandaran.. Ya ALLAH pengalaman yg paling bermakne dlm idup aku.. 8 buln aku berkhidmat byk episod suka dan suka menjadi seorang cikgu. Anak2 murid mmg sporting abis, aku mmg enjoyed la spnjg bergelar cikgu nie... Masih lagi menyimpan angan2 nk jadi cikgu lagi.. InsyaALLAH kalo rezeki x kemana kan ? anak2 murid x pnh lost contact ngn aku... syg banget kt dowg sume.. kembali lagi ke sekolah menjadi cikgu byk mengajar aku erti kesabaran.. kalo dulu2 aku penh nakal kek sekolah... rasa cm nk mintk ampun jek kt cikgu aku tu... hahahahhaa budk2 nie nakal btul kn.. tp as long kiter bleh handle..thts not possible with it... Hmmm title cikgu paling comel and glamour ttp menjadi milik aku.. muahahahahahah =)
(5) Peminat no 1 bollywood @ lagu2 @ filem2 @ artis2nya skali... hahahahhaha minah jiwang la nie kan.. :) Paling admire kt hero yg terhandsome didunia, saper lagik kalo bukan my SHAH RUKH KHAN nie.. aduhaiiiiiii x thn tgk lesung pipit dia nie... mmg hero idaman aku sejak dulu.. hati aku x pnh berpaling pada sesaper.. hahahahhahaha... aku snggup habiskn masa berjam2 dpn tv @ lptop nk tgk citer hindustan... slalunye aku akn masuk skali jd heroin, huhu part2 sedih tu, menangis cm nk aper jek... hahahahhahah aku xmo dgr citer2 x best pasal hero aku nie.. amik yg best2 jek... kn syg kn ? heheheheheh . Bile la nk candle light dinner ngn my hero nih... mesti romantik gitu... =)
(6) Suke sgt mengumpul koleksi anak patung... X kirala winnie the pooh, garfield, spongebob dan lain2 yg sewaktu dengannya... sumela yg cute2, kalo g memane dapat beli satu pun jd la.. heheheheh. Siap kena sound direct lagik ngan mak aku " baik ko jgn nk beli lagik, kalo x mama humban anak2 ko kt tong sampah "... ala sampai ati jek kn nk buang ank2 aku... hikhik x dpt ler..ankku nyawaku... =)

(7) Paling benci dengan ular, cacing dan haiwan yg sewaktu dgnnya...huhuhuhu takut sgt...nk tgk gmbr pun aku takut + geli taw.. aku x tau ler cm ne dowg nie leh pegang2 ular... aku kalo dibayar braper pun aku still x sanggup nk pegang tht animals.... =) hahahahahhahaha haiwan yg paling menggelikan di dunia... ;) Pnh kawan aku dengki kan...bg email gmbr ular...mmg maki hamun la jawabnyE...hahahhaa
and who will be next........=
(3) atie

2 comments:

nur nabil said...

wah
minat shah rukh khan rupanya !
=)

nanaku said...

yer....jgn minat kt dia taw...hehehehe na nk mint dia sowg2..hahahahha over la plak =)

 
Template by suckmylolly.com - header candies by Tayoindesign